Winstrol kopen

Winstrol kopen

Winstrol kopen kan eenvoudig, snel en discreet via onze webshop. Wij accepteren de betalingen met Bitcoin en Cash. Anabolen kuurtje kopen kan eenvoudig in onze webshop. Doet u een bestelling voor 15:00, dan is het de volgende dag al in huis. Wij zorgen ook dat uw gegevens discreet zullen blijven en wij staan garant voor het leveren van kwaliteit. De producten die wij leveren zijn getest op 100% kwaliteit en het is ook gebleken, omdat wij bijna altijd tevreden klanten hebben die terug komen.

Wat is Winstrol?

Winstrol of ook wel Stanazolol genoemd is één van de populairste anabole steroïde in kuren voor droogtrainen. Het zorgt voor een stevige kracht toename zonder enige vochtretentie. Winstrol wordt ook wel stanazolol of stromba genoemd.

De kenmerken van winstrol

Winstrol is in twee verschillende vormen verkrijgbaar: tabletten of als een injecteerbare oplossing in olie. Winstrol hangt ongeveer 8 uur lang in je lichaam. Het heeft weinig tot bijna geen bijwerkingen. Andere kenmerken van winstrol zijn:

 • Geen waterretentie;
 • Geen aromatisatie;
 • Geen DHT-conversie;
 • De natuurlijke hormoonproductie wordt bijna niet onderdrukt.

Dosering winstrol

 • Tabletvorm: 30 tot 70 milligram per dag. Gebruik tabletten niet langer dan 8 weken, omdat het schade kan richten aan je lever. De gebruikelijke dosering van winstrol is 50 milligram per dag.
 • Injecteren: 50 milligram per dag. Houdt er rekening mee dat winstrol dagelijks geïnjecteerd moet worden.

  Winstrol is goed om te gebruiken tijdens een droog train kuur. een goede cutkuur is om anavar met winstrol te stacken. Anavar kopen is ook een milde anabolen variant met weinig bijwerkingen. het enige nadeel is dat het lang in het lichaam blijft circa 7 maanden.

Winstrol geschikt voor vrouwen?

Er zijn verschillende soort berichten over of stanazolol geschikt is voor de vrouwen. Tegenstanders beweren dat winstrol mannelijkheid veroorzaakt aan het vrouwelijk lichaam. Voorstanders zeggen dat een kuur met een kleinere dosering van 10 milligram winstrol per dag in combinatie met primo en HGH een ideale kuur is voor een flinke toename van spiermassa bij de vrouw.

Bijwerkingen Winstrol

De bijwerkingen van stromba zijn zeer laag. Maar toch zijn er gebruikelijke bijwerkingen die kunnen optreden en die vaak voorkomen tijdens het gebruik van anabolische steroïden.

 • Prostaat vergroting;
 • Vettere huid en acne;
 • Het goede cholesterol neemt af;
 • Indien gevoel, verlies van hoofdhaar;
 • Lichaamshaar neemt toe;
 • Bij vrouwen mogelijk vermannelijking van het lichaam.

Hoe werkt winstrol?

In tabletten en injecties van winstrol zitten dezelfde stoffen. De tabletvorm van winstrol is gemodificeerd om afbraak tegen te gaan in de lever. Dit maakt winstrol lever toxisch. Het is beter om te injecteren om de lever te besparen.

Winstrol zorgt voor een toename in spierkracht en niet in de spiermassa. winstrol aromatiseert niet en de kans op waterretentie is erg klein. Daarom wordt winstrol gebruikt in droog train kuren. Vaak wordt winstrol op het einde toegevoegd aan de droog train kuur, zodat de kracht herstelt en de spieren een drogere look gaan geven. Stanazolol stimuleert de aanmaak van rode bloedlichaampjes wat het uithoudingsvermogen vergroot. Daarom is het middel ook interessant voor duursporters. Daarnaast kan de tablet vorm van winstrol mogelijk testosteron vrijmaken.

Als laatste kan winstrol progestagenen bijwerkingen van verlaagd libido en lusteloosheid.

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.