DIANABOL

Metandienone, ook bekend als Methandienone of Methandrostenolone en verkocht onder de merknaam Dianabol, is een androgeen en anabole steroïde medicatie die nog steeds vrij vaak wordt gebruikt vanwege de betaalbaarheid en effectiviteit voor bulkcycli.

Hoeveel Dianabol per dag?

Als je deze dosis goed verdraagt, dan kan je je dosis langzaam verhogen tot 25 mg per dag. Doe dit met 5 mg extra per dag totdat je op de maximale dosis zit. De meer ervaren gebruiker kan ervoor kiezen om met een hogere Dianabol dosering te beginnen. Het blijft veilig tot 50 mg per dag.

Dianabol kuur, verdelen over de dag of niet?

Over het verdelen over de dag als je alleen Dianabol gebruikt, verschillen de meningen. Sommigen stellen dat je juist niet moet verdelen over de dag. Door de lever wordt nl. elke keer dezelfde hoeveelheid afgebroken. Met verdelen over de dag hou je dus per saldo minder methandienon over, de werkzame stof. Als je niet combineert met andere middelen zou je volgens hen het beste de dagelijkse dosis in één keer innemen. Bij voorkeur in de ochtend. Door de korte halveringstijd is het dan nl. al uit het bloed verdwenen wanneer het lichaam zelf de hoogste niveau’s testosteron produceert, in de vroege uren van de nacht. De meeste gebruikers, trainers, begeleiders raden echter ook in dit geval aan om de dosis te verdelen over de dag door de korte halveringstijd van 3-6 uur.

Aromatase

Dianabol is sterk aromatiserend dat wil zeggen het heeft de eigenschap estradiol aan te maken. Dit zorgt ervoor dat Testosterone wordt omgezet in het vrouwelijke hormoon estradiol (een type oestrogeen). Dit kan o.a. gynaecomastie tot gevolg hebben, ”Bitchtits”. Behalve dat het om deze reden dus ook in korte kuren wordt gebruikt, kan ook met andere producten deze werking (deels) geremd/geblokkeerd worden zoals Arimidex en Cytadren.

Resultaten en eigenschappen dianabol

  • Het is een C17aa hormoon en dus oraal in te nemen. Dit kan dus ook leverklachten opleveren bij verkeerd gebruik (wat feitelijk elk niet-medisch gebruik is, maar dat terzijde).
  • Het is vooral voor het bouwen van spiermassa en -kracht en niet voor spierhardheid of definitie.
  • Dianabol is slechts licht androgeen, maar erg anabool. Omdat het licht androgeen is, is de kans op vermindere testosteronaanmaak door het lichaam relatief klein (afhankelijk van het gebruik)
Related posts

Diazepam kopen

Diazepam bestellen? Diazepam kopen kan eenvoudig en discreet via anabolenleveranciers. Als u voor 15:00 besteld is het de volgende dag al in huis. De betalingen zijn stapsgewijs uitgelegd bij ”betaalmethodes”. Het is mogelijk om cash te betalen en via Bitcoin. In onze webshop zijn meerdere slaapmedicatie beschikbaar. u kunt ook bijvoorbeeld eenvoudig Zolpidem kopen of

Read More »

Winstrol kopen

Winstrol kopen Winstrol kopen kan eenvoudig, snel en discreet via onze webshop. Wij accepteren de betalingen met Bitcoin en Cash. Anabolen kuurtje kopen kan eenvoudig in onze webshop. Doet u een bestelling voor 15:00, dan is het de volgende dag al in huis. Wij zorgen ook dat uw gegevens discreet zullen blijven en wij staan

Read More »

Zolpidem kopen

Zolpidem kopen bij Anabolenleveranciers Zolpidem kopen kan eenvoudig en discreet via onze webshop. Het is dan ook mogelijk om te betalen met Bitcoin en cash. Als u de bestelling voor 15:00 plaatst, dan is de bestelling de volgende dag in huis.Wij leveren dan ook alleen Nederlandse merken, zoals u gewend bent van de apotheek. Beschrijving

Read More »